{ "title": "Dalak Büyümesine Bitkisel Çözüm", "image": "https://www.dalak.gen.tr/images/dalak-buyumesine-bitkisel-cozum.jpg", "date": "22.01.2024 01:53:54", "author": "Hande Kadak", "article": [ { "article": "Dalak Büyümesine Bitkisel Çözüm, Dalak büyümesini bitkisel yollarla da tedavi etmek mümkündür. Bu konu ile ilgili Uzman olan kişiler bazı kürlerin tarifini bizlerle paylaşmaktadırlar. Dalak büyümesi tedavisi için üç ayrı şifalı bitki ile yapılan kür tarifi bulunmaktadır. Bu yapılacak olan kürlerin düzenli kullanılması ile ameliyata gerek kalmadan dalak büyümesi rahatsızlığından rahatlıkla ve sağlıklı bir yolla kişinin kurtulabileceğini söylemektedirler. Dalak büyümesi rahatsızlığına şifa olabilecek lahana, zencefil ve kuşkonmaz ile yapılan kür tarifleri aşağıdaki gibidir.

Dalak Büyümesine Lahana Kürü ile Tedavi Nasıl Yapılır?

Lahananın organik olması çok önemlidir. Bunun için açık tarımda yetiştirilmiş organik olan lahananın dış yeşil yapraklarını iki bardak su ile beş dakika boyunca lahana yumuşayıncaya kadar kaynatın. Sonra demlenmesi için hafif soğumasını bekleyin. Ilımış olan lahana suyunun içindeki lahana yapraklarını sıkarak suyunun iyice çıkmasını sağlayın. Son işlem olarak da lahana suyunun içerisine iki çorba kaşığı üzüm hoşafı eklenir ve karıştırılır. Sabah ve akşam olarak taze bir şekilde tüketin.

Dalak Büyümesine Zencefil Kürü ile Tedavi Nasıl Yapılır?

Bir bardak kadar klor içermeyen temiz içme suyunun içerisine yarım tatlı kaşığı kadar toz haline getirilen zencefili içerisine ilave edin ve kaynatmaya bırakın. Kaynar kaynamaz ocakta çok bekletmeden hemen altını kapatın altı ve yedi dakika kadar demlenmesi için bekletin. Demlenen ve ılınan zencefil suyunu günde iki veya üç bardak kadar tüketin. Taze bir şekilde tüketmeye özen gösterin.

Dalak Büyümesine Kuşkonmaz Kürü ile Tedavi Nasıl Yapılır?

Dalak büyümesine bitkisel tedavi olarak son yöntem kuşkonmaz kökleri ve sapları ile yapılandır. Bu kürü yapmak için ihtiyaç olan şey yirmi gram kadar kuşkonmaz sapları ve kökleri ile bir bardak kadar su ile kaynatın. Beş dakika kadar kaynatılan kuşkonmaz kökü ve sapları suyun içerisinden süzülür. Her gün düzenli bir şekilde tüketmek gerekir. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kere tüketmek gerekir.
" } ] }